Select Page

Online workshop technieken met gekleurde gietklei

35,00

In deze online workshop leer ik technieken waarmee je aan de slag kan gaan met gekleurde gietklei. De gietklei wordt ingekleurd met pigmenten, maar ook dit toon ik jullie van bij de basis. We gaan experimenteren met pigmenten en verschillende kleur soorten van klei. Indien je deze workshop aankoopt, krijg jij een mailtje waarbij je geleid wordt naar een pagina met jou unieke code. Op deze pagina kun je dan de workshop volgen.

Wat kun je verwachten:
– 14 video’s waarin we stapsgewijs te werk gaan om verschillende technieken te leren kennen met gekleurde gietklei (± 90 minuten videotijd)
– een uitgeschreven tekst van hoe je aan de slag gaat met gietklei voor als je achteraf alles nog eens wilt nalezen. Mocht je even vastzitten kun je deze ook steeds raadplegen.
– een plaats waar je met al je vragen terecht kunt omtrent het werken met gekleurde gietklei technieken. Hierbij voorzie ik je zo snel als mogelijk van een antwoord.

Voor wie is deze cursus?
Iedereen die veel zin en goesting heeft om zich onder te dompelen in de wereld van gekleurde gietklei technieken en het werken met/in mallen. Je hoeft nog geen voorkennis te hebben, handig is wel als je al de eerste online workshop met gietklei volgde. Of wanneer je al kennis hebt van hoe je met gietklei moet werken om een simpel schaaltje, bord, tas.. te maken. Dit wordt heel beknopt nog eens getoond, maar niet helemaal uitgelegd zoals in de basis workshop gietklei.

Het is dus zo dat er GEEN box naar je wordt opgestuurd met alle materialen. Je ontvangt wel een lijstje waarmee jij alles gemakkelijk kunt aankopen/verzamelen. Daarnaast zul je merken dat je al veel spullen in huis hebt. Wanneer je bij het aankopen van de cursus je unieke code ontvangt, is het uiterst verboden om deze door te sturen naar anderen. Hierop zit ook een controle dus wanneer je deze toch naar derden doorstuurt wordt jou toegang verder geweigerd. De online workshop blijft altijd geldig, het is niet zo dat je maar één maand en/of jaar de toegang hebt. Eenmaal aangekocht, kan je alle filmpjes blijven herbekijken.

Indien je de workshop uitgeprobeerd hebt, maar je zit toch nog met een vraag dan kan je mij ook steeds contacteren via de workshop pagina. Ik probeer je dan zo goed als mogelijk te helpen en zo snel als mogelijk van een antwoord of oplossing te voorzien.