Select Page

Online workshop gietklei

35,00

In deze online workshop leer ik je eerst alle basis technieken om te leren werken met gietklei in een mal. Daarna gaan we experimenteren met pigmenten en verschillende kleur soorten van klei. Ik geef je ook wat tips hoe jij verder zelf kan gaan experimenteren, naast alles die getoond wordt in de video’s. Indien je deze workshop aankoopt, krijg jij een mailtje waarbij je geleid wordt naar een pagina met jou unieke code. Op deze pagina kun je dan de workshop volgen.

Wat kun je verwachten:
– 7 video’s waarin we stapsgewijs te werk gaan om te leren werken met gietklei. (± 60 minuten videotijd)
– een uitgeschreven tekst van hoe je aan de slag gaat met gietklei voor als je achteraf alles nog eens wilt nalezen. Mocht je even vastzitten kun je deze ook steeds raadplegen.
– een printbaar boodschappenlijstje + mini notitieblaadje
– een plaats waar je met al je vragen terecht kunt omtrent het werken met gietklei. Hierbij voorzie ik je zo snel als mogelijk van een antwoord.
– een bonus video + extra tips waarmee jij naast de basis cursus ook kan gaan experimenteren met kleuren en vormen in gietklei.

Voor wie is deze cursus?
Iedereen die veel zin en goesting heeft om zich onder te dompelen in de wereld van gietklei en mallen. Je hoeft nog geen voorkennis te hebben want we starten vanaf nul van het mengen van de gietklei tot het verwerken naar een schaaltje, bord, tas.. Naast een eerste basis uitleg volgen ook wat filmpjes en tips hoe je kan gaan experimenteren met de gietklei onderling in verschillende kleuren, maar ook met pigmenten.

Het is dus zo dat er GEEN box naar je wordt opgestuurd met alle materialen. Je ontvangt wel een boodschappenlijstje waarmee jij alles gemakkelijk kunt aankopen/verzamelen. Daarnaast geef ik ook tips waar je wat kunt kopen, maar eigenlijk heb je helemaal niet veel nodig om met gietklei aan de slag te gaan. Je zult al snel merken dat je het meeste al in huis hebt. Wanneer je bij het aankopen van de cursus je unieke code ontvangt, is het uiterst verboden om deze door te sturen naar anderen. Hierop zit ook een controle dus wanneer je deze toch naar derden doorstuurt wordt jou toegang verder geweigerd.

Indien je de workshop uitgeprobeerd hebt, maar je zit toch nog met een vraag dan kan je mij ook steeds contacteren via de workshop pagina. Ik probeer je dan zo goed als mogelijk te helpen en zo snel als mogelijk van een antwoord of oplossing te voorzien.