Select Page

Online workshop mallen maken

35,00

In deze online workshop leer ik je alle technieken van bij het begin om een eendelige mal te leren maken. Met deze cursus kun je achteraf zelf aan de slag met je mal. Je kunt je mal vooral met gietklei gebruiken maar ook met vaste klei. Indien je deze workshop aankoopt, krijg jij een mailtje waarbij je geleid wordt naar een pagina met jou unieke code. Op deze pagina kun je dan de workshop volgen.

Wat kun je verwachten:
– 5 video’s waarin we stapgewijs te werk gaan om een eendelige mal te maken. (30 minuten videotijd)
– een uitgeschreven tekst van hoe je een mal maakt voor als je achteraf alles nog eens wilt nalezen. Mocht je even vastzitten kun je deze ook steeds raadplegen.
– een printbaar boodschappenlijstje + mini notitieblaadje
– een plaats waar je met al je vragen terecht kunt omtrent het mallen maken. Hierbij voorzie ik je zo snel als mogelijk van een antwoord.
– een bonus video waarin je je mal tot in de puntjes kunt afwerken.

Voor wie is deze cursus?
Iedereen die veel zin en goesting heeft om zich onder te dompelen in de wereld van de mallen. Je maakt een mal van een object die jij zelf kiest dus het is meteen ook helemaal op maat. Je kan na het maken en drogen van je mal meteen aan de slag om unieke keramiek stukken te maken. Je hoeft nog geen voorkennis te hebben want we starten vanaf nul met het maken van de mal.

Het is dus zo dat er GEEN box naar je wordt opgestuurd met alle materialen. Je ontvangt wel een boodschappenlijstje waarmee jij alles gemakkelijk kunt aankopen/verzamelen. Daarnaast geef ik ook tips waar je wat kunt kopen, maar eigenlijk heb je helemaal niet veel nodig om een mal te maken. Je zult al snel merken dat je het meeste al in huis hebt. Zeker als je vooraf al keramiek gemaakt hebt, zul je zo goed als alles hebben liggen behalve het gips. Het gips zul je waarschijnlijk wel nog moeten aankopen. De kostprijs van gips ligt vaak rond de 5 à 6 euro voor 5 kg gips. Wanneer je bij het aankopen van de cursus je unieke code ontvangt, is het uiterst verboden om deze door te sturen naar anderen. Hierop zit ook een controle dus wanneer je deze toch naar derden doorstuurt wordt jou toegang verder geweigerd.

Indien je de workshop uitgeprobeerd hebt, maar je zit toch nog met een vraag dan kan je mij ook steeds contacteren via de workshop pagina. Ik probeer je dan zo goed als mogelijk te helpen en zo snel als mogelijk van een antwoord of oplossing te voorzien.