Select Page

Workshops

Heb jij altijd al gedroomd om eens je handen in de klei te steken en om een mooie kom, tas, bord of andere keramisch product te maken? In mijn keramiek ateliertje kun je alle kanten uit! Veel passie en vooral heel veel goesting om erin te vliegen dat is het belangrijkste.

Een aanrader  ECHT! Iets anders dan draaien maar zeker complementair aan elkaar! Met veel rust, kennis, kunde en vooral passie liet Leen ons een topje van de ijsberg zien. Wij hebben alvast genoten.

 

– Kerensa Debuck

Was super tof om les te volgen bij jou, Leen. Goeie uitleg, aangename, ongedwongen
sfeer en mooi resultaat. Voor herhaling vatbaar.

 

– Karin Vancoillie

Toffe, leerrijke namiddag gehad met een gezellige gastvrouw. Kan niet wachten om mijn mallen te gebruiken en mijn potjes te bakken. Bedankt Leen voor de uitgebreide uitleg en het lekkere ijsje.

 

– Anja Poriau

Wat een leuke ervaring was dat zeg! Al meteen bij het binnenkomen krijg je een warm gevoel. Na een korte maar goede uitleg over verschillende technieken mochten we aan de slag. we mochten niet 1 maar 2 creaties maken, dat was een leuke verrassing. Naarmate de workshop vorderde werd ik rustiger en rustiger. Op het einde van de avond was ik volledig zen en super blij met mijn werkjes. Nu is het even afwachten voor het uiteindelijke resultaat. Leen is een fantastische gastvrouw, ze heeft bovenop de toffe workshop ons ook nog eens verwend met een eigen gemaakt gebakje én rekening gehouden met mijn intolleranties. hoe vriendelijk is dat? Een workshop volgen bij Leen is echt een aanrader voor iedereen.

– Lydia Van Kerkhoven

Hartelijk bedankt voor de leuke namiddag. Ik heb veel bijgeleerd dankzij je duidelijke uitleg, kan niet wachten om het nu thuis eens op mijn eentje te proberen & het dessertje was overheerlijk.

 

– Anne Van Wynsberge
Warm Knokke

Binnenkort iemand die jarig is of moet je ergens naartoe en weet je niet wat geven? Geef dan eens een geschenkkaart van mijn ateliertje cadeau dan kunnen ze zelf kiezen als ze graag een workshop willen komen volgen of liever een product uit de webshop aankopen. Je kan dan gerust ook samen een workshop komen volgen. Want zeg nu zelf, wat is er gezelliger dan samen zijn en dingen creëren?

Waar de workshops doorgaan:

Daverlostraat 173
8310 Assebroek

Dit is op ongeveer 10 à 15 minuten wandelen van het station van Brugge.

Er is ook gratis parkeermogelijkheid voor de deur of in de straat.

Had je nog iets anders in gedachten dan dat je hier al terug vind, geen probleem! Stuur mij een berichtje en we zorgen dat je dat ene specifieke ontwerp kan maken in mijn ateliertje. Alle ideeen zijn welkom en we maken er een top voor- of namiddag van of avond kan zeker ook. Kom je graag in een kleine groep vrienden of familie naar hier dan kan dat zeker ook. Stuur mij dan een mailtje met welke workshop je graag samen zou volgen en een aantal verschillende datums waarop jullie beschikbaar zijn. Ik kijk al uit naar jou komst! Schrijf je dus als de bliksem in of stuur me een berichtje.