Workshops

Heb jij altijd al gedroomd om eens je handen in de klei te steken en om een mooie kom, tas, bord of andere keramisch product te maken? In mijn keramiek ateliertje kun je alle kanten uit! Veel passie en vooral heel veel goesting om erin te vliegen dat is het belangrijkste.

Binnenkort iemand die jarig is of moet je ergens naartoe en weet je niet wat geven? Geef dan eens een geschenkkaart van mijn ateliertje cadeau dan kunnen ze zelf kiezen als ze graag een workshop willen komen volgen of liever een product uit de webshop aankopen. Je kan dan gerust ook samen een workshop komen volgen. Want zeg nu zelf, wat is er gezelliger dan samen zijn en dingen creëren?

Waar de workshops doorgaan:

Daverlostraat 173
8310 Assebroek

Dit is op ongeveer 10 à 15 minuten wandelen van het station van Brugge.

Er is ook gratis parkeermogelijkheid voor de deur of in de straat.

Had je nog iets anders in gedachten dan dat je hier al terug vind, geen probleem! Stuur mij een berichtje en we zorgen dat je dat ene specifieke ontwerp kan maken in mijn ateliertje. Alle ideeen zijn welkom en we maken er een top voor- of namiddag van of avond kan zeker ook. Kom je graag in een kleine groep vrienden of familie naar hier dan kan dat zeker ook. Stuur mij dan een mailtje met welke workshop je graag samen zou volgen en een aantal verschillende datums waarop jullie beschikbaar zijn. Ik kijk al uit naar jou komst! Schrijf je dus als de bliksem in of stuur me een berichtje.