Workshop met gietklei

60,00

In deze workshop gaan we aan de slag met gietklei, iedereen krijgt dezelfde gietmallen ter beschikking om technieken uit te proberen. We starten met een korte uitleg van alle mogelijke technieken en vervolgens gaan we vooral veel experimenteren en eindigen met een fantastisch eind product. Qua mallen heb je keuze uit een bord, kom, kopje.. Ik begeleid jullie in dit hele proces zodat jullie allemaal een top eindresultaat hebben.

Inbegrepen in de prijs:
– gebruik van de mallen
– gebruik van alle nodige materialen
– gietklei
– transparant glazuur
– bakkosten van biscuit- en glazuurbak van twee à drie werkstukken
– gebruik van schort
– drank en hapje

Zelf mee te brengen:
– je enthousiasme

Nadat je je werkstukken hebt gemaakt, laten we het 1 a 2 weken drogen. Je stukken worden dan eenmaal biscuit (900graden) gebakken, daarna worden ze voor je geglazuurd met transparant glazuur en een tweede maal gebakken (1250 graden). Ik verwittig je dan wanneer de producten volledig af zijn en dan kan je ze komen ophalen. Klaar om te gebruiken op je feestjes of in je eigen huishouden.

Inschrijven? Dat kan via deze webshop! Stop de juiste datum en tijd in je winkelmandje en dan wachten we nog even op je betaling via paypal of bancontact. Je krijgt na betaling dan een bevestigingsmail. Wanneer ik je inschrijving zie binnen komen volgt er ook een klein vreugdedansje achter mijn computer. Volg je de workshop liever op een ander tijdstip dan vooropgesteld stuur mij dan even een berichtje en we bekijken de mogelijkheden.

Hopelijk tot binnenkort!