Workshop opbouwen vanuit platen

60,00

In deze workshop gaan we aan de slag met platen, er kan werkelijk van alles gemaakt worden. We starten vanuit een stuk klei die we met de kleiwals plat maken. Daarna bouwen we op met de hand of gaan we aan het werk met een mal of een bestaande kom, bord.. en verschillende technieken. We starten met een korte maar krachtige uitleg van alle mogelijke technieken en vervolgens gaan we vooral veel experimenteren en eindigen met een fantastisch eind product. Ik begeleid jullie in dit hele proces zodat jullie allemaal een prachtig en uniek eindresultaat hebben.

Inbegrepen in de prijs:
– gebruik van alle materialen
– klei
– transparant glazuur
– bakkosten van biscuit- en glazuurbak van je werkstuk
– gebruik van een schort
– drank en hapje

Zelf mee te brengen:
– je enthousiasme

Nadat je je werkstukken hebt gemaakt, laten we het 1 a 2 weken drogen. Je stukken worden dan eenmaal biscuit (900graden) gebakken, daarna worden ze voor je geglazuurd met transparant glazuur en een tweede maal gebakken (1250 graden). Ik verwittig je dan wanneer de producten volledig af zijn en dan kan je ze komen ophalen. Klaar om te gebruiken op je feestjes of in je eigen huishouden.

Inschrijven? Dat kan via deze webshop! Stop de juiste datum en tijd in je winkelmandje en dan wachten we nog even op je betaling via paypal of bancontact. Je krijgt na betaling dan een bevestigingsmail. Wanneer ik je inschrijving zie binnen komen volgt er ook een klein vreugdedansje achter mijn computer. Volg je de workshop liever op een ander tijdstip dan vooropgesteld stuur mij dan even een berichtje en we bekijken de mogelijkheden.

Hopelijk tot binnenkort!

Wissen