Workshop opbouwen vanuit platen

60,00

In deze workshop gaan we aan de slag met de platentechniek, er kan werkelijk van alles gemaakt worden. We starten vanuit een stuk klei die we met de kleiwals plat maken. Daarna gaan we aan het werk met een mal of een bestaande kom, bord, beker en verschillende technieken. We starten met een korte maar krachtige uitleg van alle mogelijke technieken en vervolgens gaan we vooral veel experimenteren en eindigen met een fantastisch eind product. Ik begeleid jullie in dit hele proces zodat jullie allemaal een prachtig en uniek eindresultaat hebben.

Inbegrepen in de prijs:
– gebruik van de materialen
– klei
– transparant glazuur
– bakkosten van biscuit- en glazuurbak van 1 groot & 1 klein werkstuk
– schort
– drank en hapje

Zelf mee te brengen:
– je enthousiasme

Nadat je je werkstuk hebt gemaakt, laten we het 2 a 3 weken drogen. Indien je wenst kan je dan terugkomen om het zelf te glazuren. Afhankelijk van hoe groot je stuk is en welk glazuur je gebruikt wordt de kostprijs hiervan berekend, telkens startend bij 10euro. Dit wordt dan ook uitgelegd, hoe je dit kan doen in een tweede workshop waarvan we de datum na platen workshop bespreken. Wil je dat de klei voor zich spreekt en zijn kleur behoudt dan wordt je werkstuk door mij geglazuurd met een transparant glazuur die voedsel veilig is dit is in de prijs inbegrepen. Daarna kan je kan eruit eten, drinken en/of van je product genieten! Ik verwittig je dan wanneer je werkstuk volledig af is en je het kan komen ophalen.

Inschrijven dat kan via deze webshop! Stop de juiste datum en tijd in je winkelmandje en dan wachten we nog even op je betaling. Je krijgt na betaling dan ook een bevestigingsmail van je inschrijving.
Volg je de workshop liever op een ander tijdstip dan vooropgesteld? Stuur mij dan voor je inschrijving een berichtje.

Wissen